ВИРТУАЛЬНАЯ
СПРАВОЧНАЯ
СЛУЖБА
КОРПОРАЦИЯ УНИВЕРСАЛЬНЫХ НАУЧНЫХ БИБЛИОТЕК
международный проект ВСС КОРУНБ
Главная О проекте Библиотеки-участницы Помощь "Библиограф+" Публикации donate!
БИБЛИОТЕКИ-УЧАСТНИЦЫ КОРУНБ
Просмотр запроса № 37445
№ 37445  |  распечатать  |  оцените ответ  |  комментарий для библиографа  |
Здравствуйте, помогите, пожалуйста, найти литературу на английском языке на тему: Museums in a Digital Age.
Ответ: Здравствуйте! Предлагаем для изучения (источники поиска: ЭК НББ, ИПС Google Scholar, БД ProQuest):
1. Bautista S. S. The changing nature of museology in the digital age: Case studies of situated technology praxis in US art museums : diss. / Bautista S.S. – Los Angeles, 2012. – 415 р. ; The same [Electronic resource]. – URL: https://search.proquest.com/openview/d746acb704cf6d8d6efcd10c0288692b/1?pq-origsite=gscholar&cbl=18750&diss=y (20.05.2021).
(Доступ к полному тексту возможен в здании НББ)
2. Bertacchini E. The future of museums in the digital age: New models for access to and use of digital collections / Е. Bertacchini, F. Morando // Intern. J. of Arts Management. – 2013. – Vol. 15, N 2. – Р. 60–72 ; The same [Electronic resource]. – URL: https://iris.unito.it/retrieve/handle/2318/105581/58394/bertacchini_morando_ijam_paper-revised-final_reading.pdf (20.05.2021).
3. Bierbaum E. G. Museum librarianship / E. G. Bierbaum. – 2nd ed. – Jefferson [etc.] : MacFarland, 2000. –189 p. Шифр НББ: 18Ин14604
4. Clough G. Wayne, Best of both worlds : museums, libraries, and archives in a digital age / G. Clough. – Washington : Smithsonian Institution. – 75 р. ; The same [Electronic resource]. – URL: https://permanent.fdlp.gov/gpo41908/BestofBothWorldsSmithsonian.pdf (20.05.2021).
5. Collections, content and the Web / Council on Library and Information Resources. – Washington : Council on Libr. and Inform. Resources, 2000. – IV, 73 p. Шифр НББ: 18Ин464К
6. Evrard Y. The authenticity of the museum experience in the digital age: the case of the Louvre / Y. Evrard, А. Krebs // J. of Cultural Economics. – 2018. – Vol. 42, N 3. – Р. 353–363 ; Abstract [Electronic resource]. – URL: https://link.springer.com/article/10.1007/s10824-017-9309-x (20.05.2021).
7. Holt F. The economy of live music in the digital age // Europ. J. of Cultural Studies. – 2010. – Vol. 13, N 2. – P. 243–261 ; The same [Electronic resource]. – URL: https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/1367549409352277 (20.05.2021).
8. Hylland O. M. Even better than the real thing? Digital copies and digital museums in a digital cultural policy // Culture unbound. – 2017. – Vol. 9, N 1. – P. 62–84 ; The same [Electronic resource]. – URL: https://cultureunbound.ep.liu.se/article/download/103/1134 (20.05.2021).
9. Kalfatovic M. R. Creating a winning online exhibition: A guide for libraries, archives, and museums / M. R. Kalfatovic. – Chicago : London : Amer. Libr. Assoc., 2002. – 117 р. Шифр НББ: 18Ин11317К
10. Managing innovation and cultural management in the digital era: the case of the National Palace Museum / ed. by Rua-Huan Tsaih and Tzu-Shian Han. – London : New York : Routledge, 2016. – XVII, 229 p. Шифр НББ: 1И//727961(039)
Составление списка литературы (платно) также можно заказать on-line (открыть ссылку). Рекомендуем также при необходимости воспользоваться платной услугой Национальной библиотеки Беларуси – Электронной доставкой документов (открыть ссылку).
[Национальная библиотека Беларуси]
Оценка ответа:
оценки отсутствуют
Обратная связь
Оцените ответ:
Ваши комментарии для библиографа:
Уважаемые читатели!
Если вы хотите уточнить запрос, то сделайте это через форму подачи запроса
в соответствии с правилами Службы.