ВИРТУАЛЬНАЯ
СПРАВОЧНАЯ
СЛУЖБА
КОРПОРАЦИЯ УНИВЕРСАЛЬНЫХ НАУЧНЫХ БИБЛИОТЕК
международный проект ВСС КОРУНБ
Главная О проекте Библиотеки-участницы Помощь "Библиограф+" Публикации donate!
БИБЛИОТЕКИ-УЧАСТНИЦЫ КОРУНБ
Просмотр запроса № 37262
№ 37262  |  распечатать  |  оцените ответ  |  комментарий для библиографа  |
Здравствуйте! Необходима иностранная литература (современная) по теме" Особенности детско-родительских отношений в семье". Спасибо!
Ответ: Здравствуйте! Предлагаем для изучения (источники поиска: ИПС Google Scholar):
1. Afanasyev P. N. Psychological features of parent-child relationships families having children with acute lymphoblastic Leukemia / P. N. Afanasyev, M. V. Fedorenko. // Intern. Electronic J. of Mathematics Education. – 2016. – Vol. 11, N 4. – P. 591–598 ; The same [Electronic resource]. – URL: https://www.iejme.com/download/psychological-features-of-parent-child-relationships-families-having-children-with-acute.pdf (27.04.2021).
2. Brewaeys A. Parent–child relationships and child development in donor insemination families // Human Reprod. Update. – 2001. – Vol. 7, N 1. – P. 38–46 ; The same [Electronic resource]. – URL: https://watermark.silverchair.com/070038.pdf (27.04.2021).
3. Brown B. B. Parenting and peer relationships: Reinvigorating research on family–peer linkages in adolescence / B. B. Brown, J. P. Bakken // J. of research on adolescence. – 2011. – Vol. 21, N 1. – P. 153–165 ; The same [Electronic resource]. – URL: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1111/j.1532-7795.2010.00720.x (27.04.2021).
4. Family-based risk factors for non-suicidal self-injury: Considering influences of maltreatment, adverse family-life experiences, and parent–child relational risk / J. Martin [et al.] // J. of Adolescence. – 2016. – Vol. 49. – P. 170–180 ; The same [Electronic resource]. – URL: https://socialsciences.uottawa.ca/care/sites/socialsciences.uottawa.ca.care/files/martin_et_al._2016.pdf (27.04.2021).
5. King D. L. Features of parent-child relationships in adolescents with Internet gaming disorder / D. L. King, P. H. Delfabbro // Intern. J. of Mental Health and Add. – 2017. – Vol. 15, N 6. – P. 1270–1283 ; The same [Electronic resource]. – URL: http://eds.a.ebscohost.com/eds/pdfviewer/pdfviewer?vid=0&sid=d1e1e3c9-ec5d-4bb8-8aac-369bd7806ca0%40sessionmgr4006 (27.04.2021).
6. Loulis S. Beyond one hand clapping: Seeing bidirectionality in parent-child relations / S. Loulis, L. Kuczynski // J. of Social and Personal Relationships. – 1997. – Vol. 14, N 4. – P. 441–461 ; The same [Electronic resource]. – URL: https://d1wqtxts1xzle7.cloudfront.net/58325120/Lollis___Kuczynski_1997_JSPR.pdf (27.04.2021).
7. Non-genetic and non-gestational parenthood: consequences for parent–child relationships and the psychological well-being of mothers, fathers and children at age 3 / S. Golombok [et al.] // Human Reprod. – 2006. – Vol. 21, N 7. – P. 1918–1924 ; The same [Electronic resource]. – URL: https://academic.oup.com/humrep/article/21/7/1918/2938478 (27.04.2021).
8. Riina E. M. Residential instability, family support, and parent–child relationships among ethnically diverse urban families / E. M. Riina, A. Lippert, J. Brooks?Gunn // J. of Marriage and Family. – 2016. – Vol. 78, N 4. – P. 855–870 ; The same [Electronic resource]. – URL: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1111/jomf.12317 (27.04.2021).
9. The clinical and adaptive features of young offenders with histories of child-parent violence / T. D. Kennedy [et al.] // J. of family violence. – 2010. – Vol. 25, N 5. – P. 509–520 ; The same [Electronic resource]. – URL: http://eds.a.ebscohost.com/eds/pdfviewer/pdfviewer?vid=0&sid=76b9a6bc-45ce-41f7-abad-d286771f7999%40sessionmgr4007 (27.04.2021).
10. The meaning of good parent–child relationships for Mexican American adolescents / L. J. Crockett [et al.] // J. of Research on Adolescence. – 2007. – Vol. 17, N 4. – P. 639–668 ; The same [Electronic resource]. – URL: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1111/j.1532-7795.2007.00539.x (27.04.2021).
Составление списка литературы (платно) также можно заказать on-line (открыть ссылку). Рекомендуем также при необходимости воспользоваться платной услугой Национальной библиотеки Беларуси – Электронной доставкой документов (открыть ссылку).
[Национальная библиотека Беларуси]
Оценка ответа:
оценки отсутствуют
Обратная связь
Оцените ответ:
Ваши комментарии для библиографа:
Уважаемые читатели!
Если вы хотите уточнить запрос, то сделайте это через форму подачи запроса
в соответствии с правилами Службы.