поиск литературы на английском языке о библиотечному делу (не старше 2006 года издания)
Ответ:
Здравствуйте! Предлагаем Вам список литературы по теме (источники поиска – БД НОУНБ, БД МАРС, ИПС Nigma, Яндекс):
1. Bermes E. Persistent identifiers for digital resources: the experience of the National Library of France // International preservation news. – 2006. – N 40. – P. 22-26.
2. Borgman C.L. From Gutenberg to the global information infrastructure : access to information in the networked world / C.L. Borgman. – Cambridge : The MIT Press, 2003. – 324 p. : il.
3. Cole J.Y. Encyclopedia of the Library of Congress: for Congress, the nation & the world / J.Y. Cole ; ed. J.Aikin. – Lanham : Bernan Press, 2004. – 569 p.
4. Cooke R. Time to go into battle to save our world of books [Electronic resource] // Guardian.Co.UK : [site]. – L., 2009. – URL: http://www.guardian.co.uk/books/2009/mar/22/saving-british-libraries (07.02.11.).
5. Cooper N. Presidential library to open in St. Petersburg, branch in Moscow // Moscow News. – 2007. – N 20. – P.21.
6. Garrod P. Ebooks in UK libraries: Where are we now? [Electronic resource] // Ariadne : [site]. – [Б. м.], 2000. – URL: http://www.ariadne.ac.uk/issue37/garrod/ (07.02.11.).
7. Google's big book case // The Economist. – 2009. – Vol. 391, N 8647. – P. 14-16.
8. Kozlov V. Online libraries may start charging readers // Moscow News. – 2007. – N 24. – P. 26.
9. Saez E.E. Marketing concepts for libraries and information services / E.E. Saez de. – 2-nd. ed. – London : Facet Publishing, 2003. – 224 p.
10. Swan J. Fundraising for libraries: 25 proven ways to get more money for your library / J. Swan. – New York : Neal-Schuman Publishers, Inc., 2002. – 409 p.
11. The internet's librarian // The Economist. – 2009. – Vol. 390, N 8621. – P. 26-27.
Являясь жителем Великого Новгорода, Вы можете обратиться за помощью в Отдел литературы на иностранных языках Новгородской областной научной библиотеки. Также Вы можете самостоятельно осуществить поиск по сайту Лондонской библиотеки (открыть ссылку).