ВИРТУАЛЬНАЯ
СПРАВОЧНАЯ
СЛУЖБА
КОРПОРАЦИЯ УНИВЕРСАЛЬНЫХ НАУЧНЫХ БИБЛИОТЕК
международный проект ВСС КОРУНБ
Главная О проекте Библиотеки-участницы Помощь "Библиограф+" Публикации donate!
БИБЛИОТЕКИ-УЧАСТНИЦЫ КОРУНБ
Просмотр запроса № 20691
№ 20691  |  распечатать  |  оцените ответ  |  комментарий для библиографа  |
Здравствуйте! Мне нужна литература на немецком и на английском языках, для написания главы диплома на тему: Российско-грузинские отношения 2000-2014. Заранее благодарю!
Ответ: Здравствуйте! Предлагаем список литературы по Вашей теме (источник: поисковая система Google).
1. Bernhardt S. Die russischen Interessen im Kaukasus [Electronic resource] // Eurasisches Magazin : [site]. – Altomuenster, 2008. – URL :
http://www.eurasischesmagazin.de/artikel/Die-russischen-Interessen-im-Kaukasus/20080406 (9.10.2014).
2. German T. Abkhazia and South Ossetia: Collision of Georgian and Russian Interests [Electronic resource] // Institut francais des relations internationales : [site]. – Paris, 2006. – URL : www.ifri.org/downloads/germananglais.pdf (9.10.2014).
3. Georgien Aussenpolitik: Beziehungen zur Russischen Foederation [Electronic resource] // Auswaertiges Amt : [site]. – Berlin, 2014. – URL :
http://www.auswaertigesamt.de/DE/Aussenpolitik/Laender/Laenderinfos/Georgien/Aussenpolitik_node.html (9.10.2014).
4. In Search of Ways for Russian-Georgian Normalization [Electronic resource] // Georgian Foundation For Strategic and International Studies : [site]. – Tbilisi, 2014. – URL :
http://gfsis.org/media/download/library/articles/Russian-Georgian-Normalization_ENG.pdf (9.10.2014).
5. Kakashia K.K. The Russo-Georgian Relationship: Personal Issues or National Interest? [Electronic resource] // Turkish Policy Quarterly : [site]. – Istanbul, [w. y.]. - URL :
http://www.turkishpolicy.com/dosyalar/files/Kornely%20Kakachia-%20The%20Russo-Georgian%20Relationship.pdf (9.10.2014).
6. Kipiani M..Georgien [Electronic resource] // Bundeszentrale fuer politische Bildung : [site]. – Bonn, 2014. – URL : http://www.bpb.de/themen/7C6KIQ,0,0,Georgien.html (9.10.2014).
7. Kocaman O. Russia’s Relations with Georgia within the Context of the Russian National Interests Towards the South Caucasus in the Post-Soviet Era: 1992-2005 [Electronic resource] // Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu : [site]. – Ankara, 2007. – URL :
http://www.usak.org.tr/dosyalar/dergi/FQsCUEJ6UD7b9DcYX3NNQy50mPQXXX.pdf (7.10.2014).
8. Lukjanow F. Georgien: Saakaschwilis anti-russische Politik ein Erfolg? [Electronic resource] // Ria novosti : [site]. – Moskau, 2012. – URL : http://de.ria.ru/opinion/20120202/262596866.html (9.10.2014).
9. Russia and Georgia: Searching the Way out: Policy Discussion Papers by Georgian and Russian Experts [Electronic resource] // The Carnegie Endowment for International Peace : [site]. – Washington, 2011. – URL : http://carnegieendowment.org/files/RUSSIA_AND_GEORGIA_SEARCHING_THE_WAY_OUT_English_Publication.pdf (9.10.2014).
10. Russia-Georgia Relations: Russian Analytical Digest [Electronic resource] // Center for Security Studies : [site]. – Zuerich, 2009. – URL : http://www.css.ethz.ch/publications/pdfs/RAD-68.pdf (9.10.2014).
11. Simonjan J. Russland und Georgien: Unversцhnliche Nachbarn [Electronic resource] // Russia Beyond The Headlines : [site]. – Moskau, 2013. – URL :
http://de.rbth.com/politik/2013/08/14/russland_und_georgien_unversoehnliche_nachbarn_25447.html (9.10.2014).
12. Schlindweil S.. Russisch-georgische Beziehungen: Von Bruderliebe zum Bruderkrieg [Electronic resource] // Spiegel online : [site]. – Hamburg, 2007. – URL :
http://www.spiegel.de/politik/ausland/russisch-georgische-beziehungen-von-bruderliebe-zum-bruderkrieg-a-498711.html (9.10.2014).
13. Stoelting E. Hintergrund Georgien und Russland: Geostrategisches Tauziehen [Electronic resource] // Die Tageszeitung : [site]. – Berlin, 2008. – URL : http://www.taz.de/!21446/ (9.10.2014).
[Тверская областная универсальная научная библиотека им. А.М. Горького]