Ответ:
Здравствуйте. Предлагаем краткий список хрестоматий (источник – ЭК Нац. б-ки Беларуси, ЭК Нац. б-ки Украины им. В.И. Вернадского))
1. Античная литература : хрестоматия. 5-9 кл. / сост. М. Борецкий. – 2-е изд., выпр. – Львов : Мир, 1998. – 304 с.
2. Беларуская літаратура : падручнік-хрэстаматыя для 8-га класа / [аўтары-складальнікі: В.В. Кушнярэ віч, А.У. Рагуля]. – Мінск : Оракул, 1994. – 477, [1] с.
3. Nasze dziedzictwo : падручнік-хрэстаматыя для 9-га класа / укладальнікі: Ірэна Скурко і Алег Заха рэвіч. – Мінск : Народная асвета, 1994. – 333, [1] с.
4. Першацвет адраджэння : вучэбны дапаможнік па беларускай літа ратуры для старэйшых класаў сярэдняй школы / [складальнікі: М. А. Федасеенка і інш.]. - Мінск : Народная асвета, 1995. - 510, [1] с.
5. Родная літаратура : хрэстаматыя для 10-га класа сярэдняй школы / склалі: У.Р. Боган, В.А. Кавален ка, У.І. Ляпёшкін. – Выд. 14-е. – Мінск : Народная асвета, 1992. – 476, [1] с.
6. Родная літаратура : хрэстаматыя для 10-га класа сярэдняй школы / склалі: У.Р. Боган, В.А. Кавален ка, У.І. Ляпёшкін. – Мінск : Мастацкая літаратура, 1994. – 475, [2] с.
7. Родная літаратура : падручнік-хрэстаматыя для 9-га класа / [аўтары-ўкладальнікі: Г.С. Гарадко, У.А. Лебедзеў, В.Я. Ляшук]. – Мінск : Асар, 1996. – 622 с.
8. Родная літаратура : хрэстаматыя для 9-га класа сярэдняй школы / [складальнікі: У.А. Дзіско, В.В. Кушнярэвіч]. – Мінск : Крыніца, 1996. – 733 с.
9. Родная літаратура : хрэстаматыя для 10-га класа сярэдняй школы / [склалі: М.А. Лазарук, Л.К. Ціто ва, В.У. Івашын]. – Мінск : Мас тацкая літаратура, 1997. – 766, [1] с.
10. Родная літаратура : хрэстаматыя для 10-га класа сярэдняй школы / [склалі: Л.В. Асташонак, Г.С. Гарадко, В.Я. Ляшук]. – Мінск : Мастацкая літаратура, 1997. – 590, [1] с.
11. Родная літаратура : хрэстаматыя для 11-га класа агульнаадука цый най школы / [складальнікі: У.А. Дзіско, М.І. Мішчанчук, Т.М. Саўчук]. – Мінск : Універсітэцкае, 1998. – 701, [1] с.
12. Родная літаратура : хрэстаматыя для 11-га кл. агульнаадукац. шк. / Склалі: Л.В. Асташонак і інш. – Мiнск : Выд. дзярж. прадпрыемства "Маст. літ.", 1999. – 619, [1] с.
13. Украинская литература. 8 класс : хрестоматия / сост. Э. Кучеренко, Б. Биляк. – Львов : Мир, 1997. – 416 с.
14. Украинская литература. 9 кл. : хрестоматия / сост. Л. Воловец ; ред. Л. Кириенко. – Львов : Мир, 1998. – 551 с.
15. Украинская литература : хрестоматия для 9 кл. / сост. Т. Харахорина, В.С. Адеменко. – Донецк : БАО, 1998. – 671 с.
16. Хрестоматия по украинской литературе /сост. И.И. Жебко, М.В. Жебко. – Киев : Научная мысль, 1997. – Кн. 1 : Библия; Устное народное творчество; Древняя украинская литература ; Новая украинская литература ; Приложения. – 501 с.
Являясь жителем г. Саратова, Вы можете обратиться за консультацией в Информационно-библиографический отдел Саратовской ОУНБ.
[Саратовская областная универсальная научная библиотека]