ВИРТУАЛЬНАЯ
СПРАВОЧНАЯ
СЛУЖБА
КОРПОРАЦИЯ УНИВЕРСАЛЬНЫХ НАУЧНЫХ БИБЛИОТЕК
международный проект ВСС КОРУНБ
Главная О проекте Библиотеки-участницы Помощь "Библиограф+" Публикации donate!
БИБЛИОТЕКИ-УЧАСТНИЦЫ КОРУНБ
Просмотр запроса № 46000
№ 46000  |  распечатать  |  оцените ответ  |  комментарий для библиографа  |
Подберите, пожалуйста, 10 статей на английском языке по теме "Формирование и развитие зон свободной торговли с зарубежными странами", "Соглашения о зоне свободной торговли, заключенные Марокко"
Ответ: Здравствуйте. Предлагаем для изучения (источник поиска: ИПС Google Scholar)
1.Berahab R. Has Morocco benefited from the Free trade agreement with the European Union / R. Berahab, U. Dadush // Policy Center for the New South : site. - 2021. - URL: https://www.policycenter.ma/sites/default/files/2021-01/RP-20-03-Rim-Dadush.pdf. (23.10.2024).
2.Chaouki H. Free trade agreement between Morocco and the United States of America (track and bets) // Eximia Journal. – 2023. – Vol. 9. – P. 154–168 ; То же [Electronic resourse]. – URL: https://eximiajournal.pluscommunication.eu/index.php/eximia/article/view/266 (23.10.2024).
3.Issam E. The unbalanced Free trade agreement between Morocco and Turkey // MAS Journal of Applied Sciences. – 2022. – Vol. 7, N 3. – P. 579–590 ; Тhe same [Electronic resourse]. – URL: https://www.masjaps.com/index.php/mas/article/view/215 (23.10.2024).
4.Marni D. Economic diplomacy through free trade agreements (Moroccan case) : master’s thesis / Marni Douaa ; Istanbul Kultur Univ. – Istanbul, 2022. – 80 l. ; Тhe same [Electronic resourse]. – URL: https://openaccess.iku.edu.tr/server/api/core/bitstreams/c56cc124-864b-438c-98de-f1068dcacd8c/content (23.10.2024).
5.Numidia B. Diversification of exports, attractiveness of foreign direct investment, and free zone in Algeria: state of affairs and comparative analysis with Morocco / B. Numidia, R. Djalal // Journal of Economic Integration. – 2024. – Vol. 12, N 1. – P. 421–440 ; Тhe same [Electronic resourse]. – URL: https://www.asjp.cerist.dz/en/article/244134 (22.10.2024).
6.Ouaha M. The impact of the Free trade agreement of 2006 and analysis of the Turkish textile products in the Moroccan market / M. Ouaha // International Journal of Recent Research in Commerce Economics and Management. – 2021. – Vol. 8, N 1. – P. 12–16 ; Тhe same [Electronic resourse]. – URL: https://www.paperpublications.org/upload/book/paperpdf-1610434949.pdf (date of access: 23.10.2024).
7.Saadallah O. Morocco’s trade, between free trade agreements and integration into the African union: which potential for Morocco’s foreign trade? / O. Saadallah, B. Outtaj // FEMIB 2021 : proc. of the 3rd Intern. conf. on finance, economics, management a. IT business, [Set?bal], 25–26 Apr. 2021 / Inst. for Systems a. Technologies of Inform., Control a. Communication ; ed.: P. Baudier, M. Arami, V. Chang. – [Set?bal], 2021. – P. 80–88 ; Тhe same [Electronic resourse]. – URL: https://www.scitepress.org/Papers/2021/104474/104474.pdf (23.10.2024).
8.Saavedra-Rivano N. An alternative free trade agreement scheme to developing countries: the micro-free trade territory (MFTT) / N. Saavedra-Rivano, M. A. R. Estrada // Quality & Quantity. – 2015. – Vol. 50. – P. 2293–2311 ; Тhe same [Electronic resourse]. – URL: https://link.springer.com/article/10.1007/s11135-015-0263-4 (23.10.2024).
9.Taoufik N. The African continental free trade area (AfCFTA): progress, challenges, and potential benefits for Morocco / N. Taoufik, K. Ouadghiri, B. Jbali // African Scientific Journal. – 2023. – Vol. 3, N 18. – P. 54–72 ; Тhe same [Electronic resourse]. – URL: https://africanscientificjournal.com/index.php/AfricanScientificJournal/article/view/416 (23.10.2024).
10.Xia Lu. The development process, functional evaluation, and implications of world free trade zones // World Review of Political Economy. – 2014. – Vol. 5, N 3. – P. 359–371 ; Тhe same [Electronic resourse]. – URL: https://www.scienceopen.com/document_file/387b5f3f-69f3-47d6-bbe3-89045f5f5a95/ScienceOpen/worlrevipoliecon.5.3.0359.pdf (23.10.2024).
Являясь жителем Минска, Вы можете обратиться за дополнительной информацией к библиографам Национальной б-ки Республики Беларусь.
[Национальная библиотека Беларуси]