ВИРТУАЛЬНАЯ
СПРАВОЧНАЯ
СЛУЖБА
КОРПОРАЦИЯ УНИВЕРСАЛЬНЫХ НАУЧНЫХ БИБЛИОТЕК
международный проект ВСС КОРУНБ
Главная О проекте Библиотеки-участницы Помощь "Библиограф+" Публикации donate!
БИБЛИОТЕКИ-УЧАСТНИЦЫ КОРУНБ
Просмотр запроса № 7361
№ 7361  |  распечатать  |  оцените ответ  |  комментарий для библиографа  |
Здраствуйте!
Можно сделать подборку литературы на английском языке об электронном документе.
Большое спасибо!
Ответ: Здравствуйте. Предлагаем Вам следующую литературу (источники поиска: БД Gale Reference, ИПС Nigma, Yahoo, ЭК Library of Congress, БД ИНИОН по государству и праву):
1. Blackwell G. What's your e-discovery strategy? Don't wait for a lawsuit, get clients to put an electronic document system in place now // Canad. Lawyer. – 2009. – Vol. 33, N 1. – P. 25.
2. Bradley J Freedman. Discovery of Electronic Records Under Canadian Law – A Practical Guide // Intellectual Property J. – 2004/2005. – Vol. 18. – P. 59.
3. Cohen Gail J. Technology rules! // Canad. Lawyer. – 2008. – Vol. 32, N 3. – P. 3.
4. Collins R.K.L. Paratexts / R.K.L. Collins, D.M. Skoyer // Stanford law rev. – 1992. – Vol. 44, N 3. – P. 509–552.
5. Electronic document systems: user evaluations. – Silver Spring MD : Assoc. for Inform. and Image Management, 1991. – 29 p.
6. Elias L. The dematerialisation of the invoice // The EDI law rev. – Dordrecht, 1995. – Vol. 2, N 2. – P. 117–124.
7. Ewan D.E. Race to the (Virtual) Courthouse: How Standards Drive Electronic Recording of Real Property Documents / David E Ewan, Mark Ladd // Probate and Property. – 2008. – Vol. 22, Iss. 1. – P. 8–14.
8. Franken H. Position and liabilities of trusted third parties // The EDI law rev. – Dordrecht, 1995. – Vol. 2, N 2. – P. 85–88.
9. Hill Richard D. The new reality of electronic document production in international arbitration: a catalyst for convergence? // Arbitration Intern. – 2009. – Vol. 25, N 1. – P. 87–102.
10.Jaburek W.J. EDI law in Austria - waiting for the EC? // The EDI law rev. – Dordrecht, 1995. – Vol. 2, N 1. – P. 1–8.
11.Kendrick R. Compliant e-discovery: electronic document discovery has created a market for management systems, but having the wrong one can be costly // Solicitors J. – 2007. – Vol. 151, N 44. – P. 2–3.
12.Mildon Marsha. BC legal professionals move to e-filing // LawNow. – 2002. – Vol. 27, N 2. – P. 7.
13.Motion P. Hidden evidence: much useful evidence about an electronic document can be gathered from information you may not even know is there // J. of the Law Soc. of Scotland. – 2005. – Vol. 50, N 2. – P. 32–34.
14.Polanski P.P. Convention on E-Contracting: The Rise of International Law of Electronic Commerce? [Electronic resourse] // 19th Bled eConference, Bled, Slovenia, 5–7 June 2006. – URL: http://www.bledconference.org/proceedings.nsf/0/48ecfcae60f83bf6c12571800036bae9/$FILE/49_Polanski.pdf (10.09.10)
15.Sim A. Technology to the rescue? / Sim Alistair, Charles Sandison // J. of the Law Soc. of Scotland. – 2002. – Vol. 47, N 11. – P. 40–43.
16.Smith Alan D. Strategic aspects of electronic document encryption // Intern. J. of Services and Standards. – 2007. – Vol. 3, N 2. – P. 203.
17. Utah Digital signature act: Utah Digital signature legislative facilitation committee // The EDI law rev. – 1995. – Vol. 2, N 3. – P. 157–196.
См. также пост в блоге "Библиограф+" (http://korunb.blogspot.com/2010/08/blog-post_15.html).
[Национальная библиотека Беларуси]