Добрый день.
Пожалуйста, помогите с иностранной (английской) научной статьи для работы на тему "Промышленная безопасность".
Заранее спасибо.
Ответ:
Здравствуйте. В Отделе зарубежных информационных ресурсов Национальной библиотеки РС (Я) пользователям предоставляется доступ к 16 базам данных EBSCO. Предлагаем Вам статьи на английском языке, опубликованные в зарубежных научных журналах, с возможностью просмотра полнотекстового материала в формате PDF (источник – БД EBSCO):
1. Allen Ronald L. Machine Safeguarding : [имеется полный текст] / By Allen Ronald L. // Professional Safety. – 2012. – Vol. 57, Issue 8 (Aug.). – P. 66-69 ; То же [Электронный ресурс]. – URL: http://web.ebscohost.com/ehost/pdfviewer/pdfviewer?vid=10&sid=5ba0e2b0-52ed-4076-bdc9-cf64de8c2308%40sessionmgr4&hid=1 (28.06.13)
Аннот. : The article explores best practices for machine guarding risk assessment, noting that safeguarding risk assessments are included in various U.S. machine safety regulations and standards. The step...
2. Bjornsen Todd B. Safety Management : [имеется полный текст] / By : Bjornsen, Todd B.; Nash, Stephen E.; Jones, Carolyn. // Professional Safety. – 2012. – Vol. 57, Issue 11 (Nov.). – P. 43-49 ; То же [Электронный ресурс]. – URL: http://web.ebscohost.com/ehost/pdfviewer/pdfviewer?vid=19&sid=5ba0e2b0-52ed-4076-bdc9-cf64de8c2308%40sessionmgr4&hid=1 (28.06.13)
Аннот. : The article discusses the development of a customized safety management strategy for a large infrastructure project, the Water System Improvement Program (WSIP) by the San Francisco Public Utilit...
3. Brown Stephen. Safety-Instrumented Systems: Focus on Measurement Diagnostics : [имеется полный текст] / by : Brown Stephen, Menezes Mark // Chemical Engineering. – 2013. – Vol. 120, Issue 4 (Apr.). – P. 58-63 ; То же [Электронный ресурс]. – URL: http://web.ebscohost.com/ehost/pdfviewer/pdfviewer?vid=15&sid=5ba0e2b0-52ed-4076-bdc9-cf64de8c2308%40sessionmgr4&hid=1 (28.06.13)
Аннот. : The article offers information on several aspects related to safety instrumented system (SIS) in chemical process industries (CPIs) including background, design and operation of the system. It me...
4. Hill Darryl C. Safety & Sustainability : [имеется полный текст] / by : Hill, Darryl C., Seabrook, Kathy A. // Professional Safety. – 2013. – Vol. 58, Issue 6 (Jun.). – P. 81-92 ; То же [Электронный ресурс]. – URL: http://web.ebscohost.com/ehost/pdfviewer/pdfviewer?vid=17&sid=5ba0e2b0-52ed-4076-bdc9-cf64de8c2308%40sessionmgr4&hid=1 (28.06.13)
5. Keshk A. B. Improving Designing Elements to Maintain Radiation Safety of Cobalt60 Industrial Irradiator : [имеется полный текст] / by A. B. Keshk // Nature & Science. – 2012. – Vol. 10, Issue 9. – P.164-175 ; То же [Электронный ресурс]. – URL: http://web.ebscohost.com/ehost/pdfviewer/pdfviewer?vid=12&sid=5ba0e2b0-52ed-4076-bdc9-cf64de8c2308%40sessionmgr4&hid=1 (28.06.13)
Аннот. : The main problems of design elements for different irradiators are studied and developed in this work beside their positive design elements to improve quality of irradiation processing and increa...
[Национальная библиотека Республики Саха (Якутия)]