ВИРТУАЛЬНАЯ
СПРАВОЧНАЯ
СЛУЖБА
КОРПОРАЦИЯ УНИВЕРСАЛЬНЫХ НАУЧНЫХ БИБЛИОТЕК
международный проект ВСС КОРУНБ
Главная О проекте Библиотеки-участницы Помощь "Библиограф+" Публикации donate!
БИБЛИОТЕКИ-УЧАСТНИЦЫ КОРУНБ
Просмотр запроса № 20921
№ 20921  |  распечатать  |  оцените ответ  |  комментарий для библиографа  |
Помогите,пожалуйста, найти книги на английском языке, приближенные к теме "Развитие познавательного интереса к математике через систему практико-ориентированных задач в колледжах или лицеях , пту".
Ответ: Здравствуйте! Предлагаем список литературы по Вашей теме (источник: поисковая система Google).
1. Atkinson R.K. Learning from Examples: Instructional Principles from the Worked Examples Research [Electronic resource] / Atkinson R.K., Derry S.J., Renkl A. // JSTOR : [site]. – Michigan, [w.y.] – URL: http://h.uib.no/examplewiki/en/images/5/5b/Atkinson%26etc_2000.pdf (27.10.14).
2. Brunkalla K. How to Increase Mathematical Creativity : An Experiment [Electronic resource] // The University of Montana : [site]. – Missoula, 2009. – URL: http://www.math.umt.edu/tmme/vol6no1and2/TMME_vol6nos1and2_article19_pp.257_266.pdf (27.10.14).
3. Developing Maths Eyes: An Innovative Approach to Building a Positive Image of Mathematics [Electronic resource] / Maguire T., O Sullivan C., Meehan C. [a. o.] // Have you got Maths Eyes : [site]. – Dublin, [w. y.] – URL: http://www.haveyougotmathseyes.com/wp-content/uploads/resources/mathseyes_resource_pack.pdf (27.10.14).
4. Improving Mathematical Problem Solving in Grade 4 Through 8: Educator’s Practice Guide [Electronic resource] // The Institute of Education Sciences : [site]. – Washington, 2012. – URL: http://ies.ed.gov/ncee/wwc/pdf/practice_guides/mps_pg_052212.pdf (27.10.14).
5. Kelton S. An Introduction to Teaching of Mathematics at the College Level [Electronic resource] // American Mathematical Society : [site]. – Providence, [w.y.] – URL: http://www.ams.org/profession/career-info/grad-school/Kelton-TEACH.pdf (27.10.14).
6. Mann E. Mathematical Creativity and School Mathematics: Indicators of Mathematical Creativity in Middle School Students [Electronic resource] // The University of Connecticut : [site]. – Stoms, 2005. – URL: http://www.gifted.uconn.edu/siegle/Dissertations/Eric%20Mann.pdf (27.10.14).
7. Portman J. The Math’s Teacher’s Handbook / Portman J., Richardon J. – London : VSO Book, 1997. – 107 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: http://www.arvindguptatoys.com/arvindgupta/vsomaths.pdf (27.10.14).
8. Taber S. Using Alice in Wonderland to Teach Multiplication of Fractions [Electronic resource] // Central Connecticut Stat University : [site]. – New Britain, 2006. – URL: http://www.math.ccsu.edu/mitchell/math412mtmsfracmultalice.pdf (27.10.14).
9. Watters S. I Can Solve Problems: a Supplementary Resource for Secondary Mathematics / Watters S., Logan P. – Glasgow: Glasgow Sty Council, [2005]. – 248 p. : The same [Electronic resource]. – URL: http://www.greenfaulds.n-lanark.sch.uk/Greenfaulds%20Department/mathematics/ICanSolveProblemsComp.pdf (27.10.14).
10. Williams C. Classroom Teaching Experiment: Eliciting Creative Mathematical Thinking [Electronic resource] // European Mathematical Information Service : [site]. – Karlsruhe, 2007. – URL: http://www.emis.de/proceedings/PME31/4/256.pdf (27.10.14).
[Тверская областная универсальная научная библиотека им. А.М. Горького]
Оценка ответа:
оценки отсутствуют
Обратная связь
Оцените ответ:
Ваши комментарии для библиографа:
Уважаемые читатели!
Если вы хотите уточнить запрос, то сделайте это через форму подачи запроса
в соответствии с правилами Службы.