ВИРТУАЛЬНАЯ
СПРАВОЧНАЯ
СЛУЖБА
КОРПОРАЦИЯ УНИВЕРСАЛЬНЫХ НАУЧНЫХ БИБЛИОТЕК
международный проект ВСС КОРУНБ
Главная О проекте Библиотеки-участницы Помощь "Библиограф+" Публикации donate!
БИБЛИОТЕКИ-УЧАСТНИЦЫ КОРУНБ
Просмотр запроса № 2548
№ 2548  |  распечатать  |  оцените ответ  |  комментарий для библиографа  |
Добрый день!
Подскажите, пожалуйста, где можно найти текст монографии на английском языке по гражданскому праву. Тема монографии может быть любой.
Ответ: Здравствуйте. Предлагаем Вам следующие издания: (источники – ЭК РГБ, ЭК ВГБИЛ):
1. Backlash against ADA: reinterpreting disability rights / ed. by Linda Hamilton Krieger. – Ann Arbor : The University of Michigan press, cop. 2003. – 408 p. : fig., tabl. – (Corporealities: Discourses of disability).
2. Between soft and hard law: the impact of international social security standards on national social security law / ed. by Frans Pennings. – The Hague : Kluwer law international, cop. 2006. – XIV, 325 p. – (Studies in employment and social policy ; 30).
3. Bolton P.M. Civil rights : the law, the police, a. you / P. Michael Bolton. – 8. ed. – Vancouver etc. : Intern. self-counsel press, 1985. – XVIII, 226 p. : ill.
4. Marcus R.L. Civil procedure: a modern approach / by Richard L. Marcus, Martin H. Redish, Edward Sherman. – St. Paul (Minn.) : West publishing co., 1989. – XXXVII, 1027 p. – (American casebook series).
5. Merryman J.H. The civil law tradition: an introduction to the legal system of Western Europe and Latin America. – 2. ed. – Stanford (Calif.) : Stanford university press, 1985. – X, 168 p.
6. Natural law and civil sovereignty: moral right a. state authority in early mod. polit. though / ed. by Ian Hunter a. David Saunders. – Basingstoke (Hants.) ; New York : Palgrave Macmillan, 2002. – XII, 257 p.
7. Scheingold S.A. The politics of rights: lawyers, public policy, and political change / Stuart A. Scheingold ; With a forew. by Malcolm M. Feeley. – 2. ed. – Ann Arbor : The University of Michigan press, cop. 2004. – LII, 224 p.
8. Silberman M. The civil justice process: a sequential model of the mobilization of law / Matthew Silberman. – Orlando etc. : Acad. press, 1985. – XV, 200 p.
9. Forensic science and law: investigative applications in criminal, civil, and family justice / edited by Cyril H. Wecht, John T. Rago. – Boca Raton [etc.] : CRC/Taylor & Francis, 2006. – 697 p. : ill.
Рекомендуем провести самостоятельный поиск в ЭК ВГБИЛ (открыть ссылку) и ЭК РГБ (открыть ссылку).
[Мурманская государственная областная универсальная научная библиотека]
Оценка ответа:
оценки отсутствуют
Обратная связь
Оцените ответ:
Ваши комментарии для библиографа:
Уважаемые читатели!
Если вы хотите уточнить запрос, то сделайте это через форму подачи запроса
в соответствии с правилами Службы.