ВИРТУАЛЬНАЯ
СПРАВОЧНАЯ
СЛУЖБА
КОРПОРАЦИЯ УНИВЕРСАЛЬНЫХ НАУЧНЫХ БИБЛИОТЕК
международный проект ВСС КОРУНБ
Главная О проекте Библиотеки-участницы Помощь "Библиограф+" Публикации donate!
БИБЛИОТЕКИ-УЧАСТНИЦЫ КОРУНБ
Просмотр запроса № 32516
№ 32516  |  распечатать  |  оцените ответ  |  комментарий для библиографа  |
Здравствуйте!
Нужны статьи на английском языке про опухоли головного мозга у детей. Желательно литература для родителей, если не найдете, то можно медицинскую.
Спасибо.
Ответ: Здравствуйте. Предлагаем источники медицинского характера по интересующей Вас теме.
При поиске использовались: Электронные каталоги РГБ, РНБ, Владимирской областной научной библиотеки; Научная электронная библиотека eLibrary; поисковые системы Yandex, Google.
1.Adjustment in childhood brain tumor survival: child, mother, and teacher report / J. Radcliffe [and other] // Journal of Pediatric Psychology. – 1996. – Т. 21, N 4. – С. 529.
2.Ashrapov Ja.R. Quality of life before and after treatment for supratentorial brain tumors in children // European science review. – 2017. – N 1/2. – С. 52-54 ; То же [Электронный ресурс] // КиберЛенинка : [сайт]. – [М.,2017]. – URL: https://cyberleninka.ru/article/n/quality-of-life-before-and-after-treatment-for-supratentorial-brain-tumors-in-children (13.12.2018).
3.Brain metastases of malignant germ cell tumors in children and adolescents / S. L. Spunt [and other] // Cancer. – 2004. – Т. 101, N 3. – С. 620-626.
4.Brain tumors in children: long-term survival after radiation treatment / Jenkin D. [and other] // International Journal of Radiation Oncology. Biology. Physics. – 1995. – Т. 31, N 3. – С. 445-451.
5.Brumback R. A. Child neurologists should be interested in brain tumors! // Journal of Child Neurology. – 2009. – Т. 24, N 11. – С. 1338-1340.
6.Cohen M. E. Brain tumors in children : principles of diagnosis a. treatment / M. E. Cohen, P. K. Duffner. – New York : Raven press, Cop.1984. – XII, 378 с.
7.Diagnostic application of high resolution single nucleotide polymorphism array analysis for children with brain tumors / J. J. Roth [and other] // Cancer Genetics. – 2014. – Т. 207, N 4. – С. 111-123.
8.Duffner P. K. Diagnosis of brain tumors in children // Expert Review of Neurotherapeutics. – 2007. – Т. 7, N 7. – С. 875-885.
9.Epigenetics in clinical management of children and adolescents with brain tumors / A. Morales La Madrid, M. W. Kieran. – Current Cancer Drug Targets. – 2018. – Т. 18, N 1. – С. 57-64.
10.Gamma deficits as a neural signature of cognitive impairment in children treated for brain tumors / C. Dockstader [and other] // Journal of Neuroscience. – 2014. – Т. 34, N 26. – С. 8813-8824.
11.Growth hormone therapy and the risk of tumor recurrence after brain tumor treatment in children / T. R. Rohrer [and other] // Journal of Pediatric Endocrinology and Metabolism. – 2010. – Т. 23, N 9. – С. 935-942.
12.Health-related quality of life and emotional problems in children surviving brain tumor treatment: a descriptive study of 2 cohorts / A. B. Dessens [and other] // Pediatric Hematology and Oncology. – 2016. – Т. 33, N 5. – С. 282-294.
13.Murodova D. S. The advantages of modern methods of diagnosis and intraoperative neuromonitoring during removal of intracerebral brain tumors // European science review. – 2016. – №1/2. – P. 97-100 ; То же [Электронный ресурс] // КиберЛенинка : [сайт]. – [М.,2016]. – URL: https://cyberleninka.ru/article/n/the-advantages-of-modern-methods-of-diagnosis-and-intraoperative-neuromonitoring-during-removal-of-intracerebral-brain-tumors (13.12.2018).
14.Parental fears following their child's brain tumor diagnosis and treatment / M. Anclair [and other] // Journal of Pediatric Oncology Nursing. – 2009. – Т. 26, N 2. – С. 68-74.
15.Proton magnetic spectroscopic imaging of the child's brain : the response of tumors to treatment / A. A. Tzika [and other] // Neuroradiology. – 2001. – Т. 43, №N 2. – С. 169-177.
[Владимирская областная универсальная научная библиотека]
Оценка ответа:
оценки отсутствуют
Обратная связь
Оцените ответ:
Ваши комментарии для библиографа:
Уважаемые читатели!
Если вы хотите уточнить запрос, то сделайте это через форму подачи запроса
в соответствии с правилами Службы.