ВИРТУАЛЬНАЯ
СПРАВОЧНАЯ
СЛУЖБА
КОРПОРАЦИЯ УНИВЕРСАЛЬНЫХ НАУЧНЫХ БИБЛИОТЕК
международный проект ВСС КОРУНБ
Главная О проекте Библиотеки-участницы Помощь "Библиограф+" Публикации donate!
БИБЛИОТЕКИ-УЧАСТНИЦЫ КОРУНБ
Просмотр запроса № 34186
№ 34186  |  распечатать  |  оцените ответ  |  комментарий для библиографа  |
Добрый день. Нужна литература к теме "Поняття конституційно-правового статусу людини і громадянина та його структура. Види правового статусу людини і громадянина".
Ответ: Здравствуйте. Дополнительно к предложенной информации в службе «Виртуальная справка» ДРУНБ рекомендуем следующий список (источники поиска: ЭК ДРУНБ, НБУВ, НЭБ Киберленинка, электрон. архив науч. период. изданий Украины):
1. Кольчак Ю. Ю. Актуальні питання щодо поняття та змісту конституційно-правового статусу людини і громадянина в умовах розбудови правової держави // Наше право. – 2013. – № 6. – С. 52–57. – Электронная копия доступна на сайте Нац. б-ки Украины им. В. И. Вернадского. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nashp_2013_6_12 (дата обращения: 22.11.2019).
2. Левченко И. П. Индивидуальный социально-правовой статус личности : монография / И. П. Левченко, С. В. Облиенко. – М. : Кн. мир, 2005. – 80 с. Шифр хранения ДРУНБ: Б 77216; 67.300.3; Л 38. Место хранения: ОХОФ: 2047257.
3. Литвиненко І. Л. До питання класифікації конституційних прав та свобод людини і громадянина // Університетські наукові записки. – 2007. – № 2. – С. 55–63. – Электронная копия доступна на сайте Нац. б-ки Украины им. В. И. Вернадского. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Unzap_2007_2_10 (дата обращения: 22.11.2019).
4. Мурадян М. О. Функции основных прав и свобод человека и гражданина в контексте их конституционно-правового статуса // Академическая мысль. – 2017. – № 1. – С. 119–123. – Электронная копия доступна на сайте науч. электрон. б-ки Киберленинка. URL: https://cyberleninka.ru/article/n/funktsii-osnovnyh-prav-i-svobod-cheloveka-i-grazhdanina-v-kontekste-ih-konstitutsionno-pravovogo-statusa (дата обращения: 22.11.2019).
5. Панасюк В. В. Конституційно-правовий статус особи. Український вимір // Бюлетень Міністерства юстиції України. – 2011. – № 10. – С. 131–138. – (Трибуна дисертанта). – Бібліогр.: 6 назв.
6. Панчишин А. В. Поняття ознаки та структура категорії «правовий статус» // Часопис Київського університету права. – 2010. – № 2. – С. 95–98. – (Теорія та історія держави і права. Філософія права). – Бібліогр. посилання наприкінці ст.
7. Процько Г. І. Правовий статус: поняття й структура // Південноукраїнський правничий часопис. – 2011. – № 3. – С. 88–91. – (Правова система: теорія і практика). – Бібліогр.: 27 назв.
8. Рабінович П. Конституційно-правовий статус людини і громадянина: можливості оптимізації // Вісник Національної академії правових наук України. – 2014. – № 1. – С. 19–31. – Электронная копия доступна на сайте Нац. б-ки Украины им. В. И. Вернадского. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vapny_2014_1_4 (дата обращения: 22.11.2019).
9. Росоха С. В. Конституційно-правове закріплення правового статусу людини та громадянина: окремі питання // Конституційно-правові академічні студії. – 2015. – Вип. 1. – С. 35–43. – Электронная копия доступна на сайте Нац. б-ки Украины им. В. И. Вернадского. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kpac_2015_1_6 (дата обращения: 22.11.2019).
10. Соколенко О. Л. Поняття правового статусу як основа адміністративно-правового захисту прав людини // Право і суспільство. – 2011. – № 6. – С. 120–123. – (Адміністративне право та адміністративна діяльність. Інформаційне право). – Бібліогр.: 14 назв.
11. Старик А. М. Правовий статус особистості в сучасному світі // Часопис Київського університету права. – 2010. – № 3. – С.61–66. – (Теорія та історія держави і права. Філософія права). – Бібліогр.: 23 назв.
12. Шаповал В. Загальні характеристики конституційних статусів людини і громадянина в Україні / В. Шаповал, Т. Шаповал // Право України. – 2006. – № 9. – С.47–51. – (Захист прав людини і громадянина).
13. Шмітт А. Правовий статус особи в Україні: де-юре та де-факто // Право України. – 2005. – № 2. – С. 19–20. – (Захист прав людини і громадянина).
14. Шукліна Н. Г. Конституційно-процесуальні основи правового статусу особи в Україні // Бюлетень Міністерства юстиції України. – 2010. – № 3. – С. 31–38. – (Конституційне право). – Бібліогр.: 23 назви.
[Донецкая республиканская универсальная научная библиотека им. Н. К. Крупской]
Оценка ответа:
оценки отсутствуют
Обратная связь
Оцените ответ:
Ваши комментарии для библиографа:
Уважаемые читатели!
Если вы хотите уточнить запрос, то сделайте это через форму подачи запроса
в соответствии с правилами Службы.