ВИРТУАЛЬНАЯ
СПРАВОЧНАЯ
СЛУЖБА
КОРПОРАЦИЯ УНИВЕРСАЛЬНЫХ НАУЧНЫХ БИБЛИОТЕК
международный проект ВСС КОРУНБ
Главная О проекте Библиотеки-участницы Помощь "Библиограф+" Публикации donate!
БИБЛИОТЕКИ-УЧАСТНИЦЫ КОРУНБ
Просмотр запроса № 4666
№ 4666  |  распечатать  |  оцените ответ  |  комментарий для библиографа  |
Помогите подобрать материал для написания дипломной работы на тему: Державне управління ветеринарною медициною в Україні. Заранее большое спасибо!
Ответ: Здравствуйте! Предлагаем следующий список литературы по теме Вашего запроса : (источники поиска : ЭК НБУ им. В. Вернадского, ЭК ГНМБ Украины, ЭК НББ, ИПС «Nigma», ИПС «Google.ru», БД «East View Publications», БД «МАРС») :
1.Вакулик В.В. Становлення і розвиток земської ветеринарної медицини Південно-Східної України (1864—1918) : автореф. дис. ... канд. іст. наук / Вакулик В.В. ; Нац. акад. наук України. – Київ, 2009. – 20 с.
2.Ветеринарно–санітарний контроль та оцінка якості продуктів птахівництва : навч. посіб. / Р.Й. Кравців ., І.В. Куциняк, Р.В. Біленчук, О.О. Дашковський. – Л. : Галиц. вид. «Спілка», 2004. –180 c.
3.Деякі питання державного управління в галузі ветеринарної медицини : постанова Кабiнета Міністрів України, 19 серпня 2002 р., № 1216 [Электронный ресурс] // Agroua.net : [сайт]. – 2002–2006. – URL: http://agroua.net/laws/index.php?docid=18 (02.10.09).
4.«Про ветеринарну медицину» : Закон України за станом на 15 квіт. 2005 р. – К. : Парлам.вид–во, 2005. – 42 c. ; То же [Электронный ресурс]. – URL: http://zoo-dom.com.ua/pravo/353/2908/ (02.10.09).
5.Кравців Р.Й. Ветеринарно–санітарний контроль на підприємствах м"ясної промисловості : навч. посіб. / Р.Й. Кравців, П.І. Вербицький, Ю.І. Остапюк. – Л. : Галиц. вид. «Спілка», 2002. – 367 c.
6.Одінцова Г.С. Державна служба ветеринарної медицини України : гендерний аспект
/ Г.С. Одінцова, Ю.В. Чабанова [Электронный ресурс] // Kbuapa.kharkov.ua : [сайт]. – URL: http://www.kbuapa.kharkov.ua/e-book/db/2008-2/doc/2/01.pdf (02.10.09).
7.Рудик С. Біблія. Зібрання законів з гуманноі та ветерінарної медицини / С. Рудик. – К. : Агро–світ України, 2006. – 110 c.
8.Чабаненко М.М. Методи правового регулювання аграрних відносин : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.06 / Чабаненко М.М. ; Нац. юрид. акад. України. – Харків, 2006. – 20 с.
9.Чабанова Ю.В. Організаційно–правові засади державного управління в галузі ветеринарної медицини України [Электронный ресурс] // Academy.gov.ua : [сайт]. – URL: http://www.academy.gov.ua/ej3/txts/GALUZEVE/15-CHABANOVA.pdf (02.10.09).
10.Ярмоленко Ю.В. Організаційно-правові засади діяльності підрозділів ветеринарної міліції з проведення карантинних ветеринарних заходів : автореф. дис. ... канд. юрид. наук / Ярмоленко Ю.В ; Нац. аграр. ун–т. – Київ, 2007. – 18 с.
[Национальная библиотека Беларуси]
Оценка ответа:
оценки отсутствуют
Обратная связь
Оцените ответ:
Ваши комментарии для библиографа:
Уважаемые читатели!
Если вы хотите уточнить запрос, то сделайте это через форму подачи запроса
в соответствии с правилами Службы.