ВИРТУАЛЬНАЯ
СПРАВОЧНАЯ
СЛУЖБА
КОРПОРАЦИЯ УНИВЕРСАЛЬНЫХ НАУЧНЫХ БИБЛИОТЕК
международный проект ВСС КОРУНБ
Главная О проекте Библиотеки-участницы Помощь "Библиограф+" Публикации donate!
БИБЛИОТЕКИ-УЧАСТНИЦЫ КОРУНБ
Просмотр запроса № 33551
№ 33551  |  распечатать  |  оцените ответ  |  комментарий для библиографа  |
Работаете ли Вы с литературой на английском языке, если да, то помогите, пожалуйста, найти такую литературу на тему "развод родителей и его влияние на подростков"
Ответ: Здравствуйте. Предлагаем по Вашей теме следующую литературу (источники – ЭК ТОНБ, ЭК РГБ, ЭК РНБ; ИПС Google):
1. Ahrons C. R. We're still family : what grown children have to say about their parents' divorce : [surprising results from a two-decade landmark study] / Constance Ahrons. – New York : HarperCollins, 2004. – XIX, 281, [1] p.
2. Blakeslee S. Second chances : men, women and children a decade after divorce / S. Blakeslee, Judith S. Wallerstein. – New York : Ticknor & fields, 1989. – XXI, 329 p.
3. Divorce and the next generation : effects on young adults' patterns of intimacy and expectations for marriage / Craig Everett ed. – New York : Routledge, 2014. – 216 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: https://books.google.ru/books?id=psfKAgAAQBAJ&hl=ru&source=gbs_similarbooks (05.06.2019).
4. The effects of divorce on a teen [Electronic resource] // Outback Therapeutic Expeditions : [the site]. – [S. l.], 2019. – URL: https://www.outbacktreatment.com/effects-divorce-teen/ (05.06.2019).
5. Furstenberg F. F. Divided families : what happens to children when parents part / Frank F. Furstenberg Jr., Andrew J. Cherlin. – Cambridge (Mass.) ; London : Harvard univ. press, 1991. – VIII, 142 p. – (The Family and public policy). – Библиогр. в примеч.: с. 121-137. – Указ.: с. 139-142.
6. Gardner R. A. The parents’ book about divorce / Richard A. Gardner. – New York : Doubleday, 1977. – 368 c. – Указат.: c. 358-368.
7. Goldstein S. Divorced parenting : how to make it work / Sol Goldstein. – Toronto : McGraw-Hill Ryerson, 1982. – 192 p.
8. Lee C. M. Children’s reactions to parental separation and divorce / Catherine M. Lee, Karen A. Bax // Paediatr Child Health. – 2000. – N 5 (4). – P. 217–218 ; The same [Electronic resource]. – URL: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2817796/ (05.06.2019).
9. MacGregor C. The divorce helpbook for teens / C. MacGregor. – Atascadero : Impact Publishers, 2004. – 134 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: https://books.google.ru/books/about/The_Divorce_Helpbook_for_Teens.html?id=p306NlvG3GAC&redir_esc=y (05.06.2019).
10. Morin A. The psychological effects of divorce on children [Electronic resource] // Verywell family : [the site]. – [S. l.], 2019. – URL: https://www.verywellfamily.com/psychological-effects-of-divorce-on-kids-4140170 (05.06.2019).
11. Pickhardt C. E. How parental divorce can impact adolescence now and later [Electronic resource] // Psychology today : [the site]. – [S. l.], 2019. – URL: https://www.psychologytoday.com/intl/blog/surviving-your-childs-adolescence/201511/how-parental-divorce-can-impact-adolescence-now-and (05.06.2019).
12. Spigelman A. Effects of parental divorce on children's personality development / Ami Spigelman, Gabriella Spigelman. – Lund, 1991. – 306 p.
13. Trafford A. Crazy time : surviving divorce and building a new life / Abigail Trafford. – Revised ed. – New York : Harper Perennial, 1993. – 288 с. – Библиогр.: с. 273-275. – Указ.: с. 277-288.
14. Zeratsion H. Does parental divorce increase risk behaviors among 15/16 and 18/19 year-old adolescents? A study from Oslo, Norway / H. Zeratsion [a. o.] // Clinical Practice and Epidemiology in Mental Health. – 2014. – Vol. 10. – P. 29–66 ; The same [Electronic resource]. – URL: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4085585/ (05.06.2019).
[Тульская областная научная библиотека]
Оценка ответа:
оценки отсутствуют
Обратная связь
Оцените ответ:
Ваши комментарии для библиографа:
Уважаемые читатели!
Если вы хотите уточнить запрос, то сделайте это через форму подачи запроса
в соответствии с правилами Службы.